aktuella händelser

2023-09-04

För privatpersoner

superdeal - augusti 

Bra ladd i vårt supererbjudande!
 
 
2023-09-01

För företag

Starkt samarbete - fortsätter att växa

Sedan starten 2021 har LaddaTillsammans och RR EL engagerat sig i ett framgångsrikt samarbete med målet att göra resandet bekymmersfritt och elbilsladdning enklare för alla. Från dag ett har det funnits en stark vilja att arbeta nära varandra, en vilja som har blivit verklighet och som idag är starkare än någonsin.


LaddaTillsammans, med sin vision om ett bekymmersfritt resande, fokuserar på att erbjuda heltäckande laddlösningar för föreningar och företag. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som är både kostnadseffektiva och hållbara, tillgodoser vi varje kunds unika behov. 


Det är en glädje att meddela att vårt samarbete har utvidgats och vi har flera spännande projekt på gång. Genom vårt gemensamma engagemang och kompetens inom respektive fält, ser vi fram emot en ljus och innovativ framtid, med ännu fler möjligheter att förenkla och förbättra elbilsladdning och hållbar energianvändning för våra kunder.

Vi är tacksamma för det förtroende som våra kunder har visat oss och ser fram emot att fortsätta vårt arbete för en mer hållbar och effektiv vardag.