aktuella händelser

2024-03-22

tillsammans hjälper vi ekonomiskt utsatta barn i Sverige. vi stödjer giving people.

 
2024-03-19
 
 

Företagsfinansiering via hyra och leasing

Vi samarbetar med Nordic Finance för att kunna erbjuda smarta och flexibla finansieringslösningar. Tillsammans hjälper dig och ditt företag att hitta de bästa alternativen för din investering och skräddarsyr dem efter din verksamhet.

 
2024-02-12

En bra start i livet! vi stödjer aktiv skola

 
2024-02-01

PAssa på! tid är pengar

Ett riktigt bra möjlighet att få en mindre faktura för samma jobb.

 
2024-01-11

vi är certifierade 

goodwe++ installatörer

Vi är certifierade installatörer till Goodwe. Det innebär att vi har gått en kurs och fått en utbildning för Goodwe produkter och har expertkompetens inom området. Som certifierade Goodwe++ företag kan vi även lämna en mer omfattande och längre garanti till våra Goodwe kunder.

2023-11-20

delbetala ditt köp - RESURS BANK

Räntefri delbetalning på ditt köp av batterianläggning.
Vi vill stolt presentera vår samarbetspartner Resurs - banken som vet hur det känns. Vi vill tillsammans med Resurs bidra till balans i ditt liv och din vardag. Dela upp din betalning till en månadskostnad som passar dig. Du betalar först när fakturan kommer, månaden efter köpet.

 
2023-09-04

supererbjudande!

Bra ladd i vårt supererbjudande!

 
2023-09-01

starkt sammarbete - fortsätter att växa

Sedan starten 2021 har LaddaTillsammans och RR EL engagerat sig i ett framgångsrikt samarbete med målet att göra resandet bekymmersfritt och elbilsladdning enklare för alla. Från dag ett har det funnits en stark vilja att arbeta nära varandra, en vilja som har blivit verklighet och som idag är starkare än någonsin.


LaddaTillsammans, med sin vision om ett bekymmersfritt resande, fokuserar på att erbjuda heltäckande laddlösningar för föreningar och företag. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som är både kostnadseffektiva och hållbara, tillgodoser vi varje kunds unika behov.


Det är en glädje att meddela att vårt samarbete har utvidgats och vi har flera spännande projekt på gång. Genom vårt gemensamma engagemang och kompetens inom respektive fält, ser vi fram emot en ljus och innovativ framtid, med ännu fler möjligheter att förenkla och förbättra elbilsladdning och hållbar energianvändning för våra kunder.

Vi är tacksamma för det förtroende som våra kunder har visat oss och ser fram emot att fortsätta vårt arbete för en mer hållbar och effektiv vardag.

 
2023-09-07

Vi syns på nätverken - lydinge business club

Vi på RR EL är medlem i Lydinge Business Club där över 60 företag nätverkar varje månad. Vi träffas regelbundet och möter företag i regionen för att skapa nya kontakter och möjligheter.