elinstallationer


RR-El – pålitlig partner för alla typer av elarbeten!

Vi är en professionell elfirma som är specialiserad på att utföra en mängd olika elinstallationer och elektriska tjänster. Oavsett om det gäller små eller stora projekt, så är vi här för att hjälpa dig. Hos RR-EL finns inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss att ta oss an. Vårt kompetenta team av erfarna elektriker är välutbildade och kunniga inom alla aspekter av elarbete. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Med vår expertis och noggrannhet kan du vara trygg i att vi levererar pålitliga och säkra elinstallationer varje gång. Vårt breda utbud av tjänster inkluderar bland annat installation av vägguttag, belysning, och el dragning såväl inomhus som utomhus. Vi byter och uppgradera även el centraler, vilket kan vara avgörande för att säkerställa en säker och effektiv eldistribution i ditt hem eller företag.

Vi förstår vikten av att arbeta effektivt och noggrant, vilket visar sig i vårt slutresultat på varje projekt. Kundnöjdhet är alltid vår främsta prioritet. Vi lyssnar aktivt på dina önskemål och behov för att skräddarsy lösningar som passar just dig. Vi strävar efter att ge en smidig och transparent kommunikation under hela projektet, och vi är alltid tillgängliga för att besvara dina frågor och ge råd.

Så oavsett om du behöver hjälp med en mindre installation eller ett större projekt, kontakta oss på RR-El. Tillsammans skapar vi säkra och effektiva elinstallationer för dig och ditt hem eller företag.


några exempel

byte av väggutag

felsökning

Installera plejd

Byte av elcentral

 

Bra att veta

De flesta elinstallationsarbeten ska utföras av ett registrerat elinstallationsföretag. En del enklare arbeten kan du få utföra själv, men bara om du vet hur du ska göra. Kom ihåg att olagligt elinstallationsarbete är straffbart. Chansa aldrig! Ett misstag kan få ödesdigra konsekvenser. Kontakta oss så hjälper vi dig!

exempel på vad du inte får göra själv. kontakta oss så hjälper vi dig!
  • Förändring i fasta installationer
  • Byte av ojordat vägguttag mot jordat
  • Installation av 230 v golvvärme och värmekabel
  • Förläggning av kabel i mark