fiber &  data


Fiber är en snabb, pålitlig och framtidssäker teknologi som förändrar sättet vi kommunicerar och använder internet. Med hastigheter upp till gigabit per sekund kan du ladda ner och streama innehåll blixtsnabbt. 
Fiber är immun mot elektromagnetiska störningar och avståndsförluster, vilket ger en stabil anslutning med minimala avbrott. Dess kapacitet möjliggör anslutning av flera enheter samtidigt utan att påverka prestandan. Genom att välja fiber får du en infrastruktur som är redo för framtida tekniska innovationer och behov.

Så nästa gång du överväger internetanslutning för din fastighet, tänk på de fördelar som fiber kan erbjuda. Med sin snabbhet, tillförlitlighet, symmetriska hastighet och framtidssäkerhet kan fiberanslutning ge dig en överlägsen uppkopplingsupplevelse och vara en investering i din fastighets värde och framtid.


visste du att

  1. Fiberanslutning erbjuder blixtsnabb och pålitlig internetuppkoppling. Med fiber kan du njuta av hastigheter upp till gigabit per sekund, vilket ger snabb nedladdning, streaming och surfning. Du kan streama Ultra HD- och 4K-innehåll utan buffring och uppleva en smidig och responsiv internetanvändning.

  2. Fiber är en framtidssäker teknologi. Med kontinuerliga tekniska framsteg och ökande digitala behov är fiber redo att möta de högsta kraven på hastighet och kapacitet. Genom att ansluta din fastighet till fiberinfrastrukturen säkerställer du att du är redo för framtida teknologier och tjänster.

  3. Fiber erbjuder symmetrisk hastighet. Det betyder att både nedladdnings- och uppladdningshastigheterna är likvärdiga. Det är särskilt fördelaktigt för aktiviteter som videokonferenser, molnlagring och uppladdning av stora filer, där snabb uppladdning är viktig.

  4. Fiber ger en stabil och pålitlig anslutning. Fiberkablar är mindre känsliga för yttre störningar som elektromagnetiska interferenser och avståndsförluster jämfört med kopparbaserade kablar. Det innebär att du får en stabil och oavbruten internetupplevelse utan att påverkas av externa faktorer.

  5. Fiberanslutning kan öka fastighetens värde. Med snabbt och tillförlitligt internet som en alltmer eftertraktad funktion kan en fastighet med fiberanslutning vara mer attraktiv för potentiella köpare eller hyresgäster. Det kan också vara ett värdehöjande inslag som differentierar din fastighet från andra på marknaden.


fiber för alla

brf

Vi projekterar och installerar fiber i din BRF. 

företag

Alla företag, stora som små. 

privatpersoner

På rätt ställe, kopplat och konfigurerat.